Drax Stealth är en moped som sticker ut, bokstavligt talat. Mopeden är faktiskt ovanligt lång och har en säregen design. Drax Stealth är inte så anonym utan har en ungdomligt fräck design som garanterat kommer dra blickar till sig.

KLICKA HÄR för att se erbjudandet hos Kopenscooter.nu (En bra sida som har prisgaranti)

Motor

Drax Stealth

Motorstyrkan ligger på 1,5kw, inte den starkaste motorn vi testat men faktum är att den gör ett utomordentligt bra jobb. Att sitta på Drax Stealth och dra på full gas är en mycket angenäm upplevelse. Denna elmoped har en acceleration som är en av de bästa vi har testat. Med tanke på priset på denna elmoped så får man en mycket kompetent motor för pengarna.

Köregenskaper

De goda köregenskaperna är definitivt ännu en av Drax Stealths stora fördelar. Mopeden är ca 1,8 meter lång och väger kring 75kg, vilket gör att den den är ganska otymplig om man ska rulla in den för hand i garage eller annat. Dess rejäla mått gör dock att den är underbart stabil ute i trafiken. Styrningen är på topp och man manövrerar smidigt i höga såväl som låga hastigheter. Även fjädring och komfort är på topp. Små såväl som stora gupp i vägen är alla små problem för denna elmoped.

Slutord

drax stealth

Drax Stealth kan lätt smidigt transportera en eller två personer. Det starka motorn och det stora sätet gör att det är både roligt och bekvämt att köra även när man har en passagerare med sig. Under sätet finns lite plats för förvaring, men man kan tyvärr inte ha några större prylar med sig på färden.

Display och knappar på Drax Stealth är enkla men funktionsdugliga. Vi saknar kanske lite mer funktioner på displayen som är väldigt avskalad, men å andra sidan så är enkelheten oftast bra. Detta är en elmoped som lyckas utmärkt med det allra viktigaste, det vill säga, funktion, komfort och körglädje. Allt annat lull lull har man struntat i.

BETYG: 4/5

KLICKA HÄR för att se erbjudandet hos Kopenscooter.nu (En bra sida som har prisgaranti)