Viarelli Supermotard är en alldeles ny elmoped från välkända svenska Viarelli. Viarelli är kända för att leverera elmopeder såväl som bensindrivna mopeder till låga priser.

KLICKA HÄR för att köpa Viarelli Supermotard till bästa pris hos motorsweden.se

Snabb snabb snabb

Viarelli Supermotard

Viarelli är utrustad med ett riktigt monster till motor. Supermotards motor är på hela 3000W (jämför gärna detta med de ca 1000 W som flera av de elmopeder vi testat tidigare här). Även designen på denna elmoped utstrålar fart. Designen är inte av scooter-modell som så många andra elmopeder har idag, utan Supermotard liknar mer en motorcross till utseendet. Elmopedens har en härlig retroinspirerad och uppkäftig look.

Självklart märks motorns höga kapacitet när man drar i gasen. Elmopeden accelererar med en sådan hastighet att man tror att man sitter på en motorcykel snarare än på en moped. Denna moped är helt enkelt något för den som gillar att ha kul när man kör. Att dra gasen i botten och komma upp i maxhastigheten på 45km/h på bara ett ögonblick är en hissnande känsla.

Högkvalitativa komponenter

Viarelli Supermotard är utrustad med kraftiga skivbromsar, och tror mig det är nödvändigt då du kommer vilja köra fort om du införskaffar denna moped. Fjädringen är även den av toppklass för att klara av lite tuffare körning. Du kan själv justera hårdheten i fjädringen beroende på underlag eller vilken körstil som är din egen.

Supermotard har häftiga strålkastare som ger en futuristisk touch till det i övrigt retroinspirerade utseende. LED-belysning runt hela elmopeden bidrar till den futuristiska känslan, men även till högre synlighet och därmed säkerhet.

Batteri

Ett högkvalitativt batteri på 72V 26Ah förser detta fartmonster med alla den kraft den behöver för att leva upp till förväntningarna. Även om långfärdskörningar kanske inte är denna mopeds främsta USP så bjuder Supermotard på körsträckor på upp till 6 mil på en och samma laddning, vilket ju är helt okej. Batteriet går lätt att lyfta ur elmopeden, vilket gör att du kan ladda det enkelt och bekvämt i exempelvis bostaden.

Slutord

För den som vill ha ett fartmonster som pressar gränserna för vad en elmoped klarar av vad det gäller fart och acceleration kommer inte bli besviken på Viarelli Supermotard. Mopeden är snabb, cool och av hög kvalitet. Enda nackdelen är det höga priset. Har du pengarna och vill ha så mycket skoj det går och samtidigt köra miljövänligt så är denna moped ett givet köp. Om du söker ett billigare och mer praktisk bruksmoped så läs gärna vårt test av NIU M+ Sport.

BETYG: 4/5

KLICKA HÄR för att köpa Viarelli Supermotard till bästa pris hos motorsweden.se